ZA PODJETJA

Za kakovost odnosov in uspeh sodelavcev, kot podjetja

Petra Cirkovski

Coach, strokovnjakinja  za odnose, osebno rast,  razvoj vodij, kadrov. Specializirana na področju celostnega razumevanja človeka, ki je osnova za osebno, odnosno in poslovno preobrazbo, večjo kakovost  in uspeh v  življenju, kot podjetju.

V programe sem zajela strokovna, znanstvena, psihološka znanja in lastna spoznanja,  ob mojem raziskovalnim delu, ki sem jih pridobila skozi izkušnje in ga potrdila s prakso.  

_____________

Znanje modre izbire je doprineslo stotinam ljudem, da so pridobili znanje celostnega razumevanja človeka, na notranji moči in samospoštovanju, izpolnjujočih odnosih ter uravnoteženo in kakovostno zaživeli na vseh področjih. 

“Moja srčna pot in hkrati naloga je podpora in spodbuda vodjem, sodelavcem, da sledijo poti ob kateri se zjutraj zbudijo navdušeni, inspirirani, se počutijo varni, spoštovani, slišani, izpolnjeni, zadovoljni, dosegajo rezultate in povezani s sodelavci na delovnem mestu.”

ZADOVOLJNI SODELAVCI SO NAJVEČJI KAPITAL!

Doprinos vodje v prid sodelavcev in odnosov je neprecenljiv!

PROGRAMI vas bodo po korakih vodili do celostne preobrazbe na vseh področjih – OSEBNIH, ODNOSNIH, POSLOVNIH:

KAKO VODITI SEBE

UČINKOVIT TIM

čustvena inteligenca

učinkovita komunikacija

90 MINUTNA SAMOPRESOJA

COACHING

KAKO VODITI SEBE

Zadovoljen vodja, sodelavec, je učinkovit!

Kako krepiti zavzetost in učinkovitost sodelavcev?

Koliko vam bi bilo vredno, da bi se sodelavci konsistentno zavedali, da so v veliki meri sami odgovorni za zadovoljstvo in učinkovitost?

KAKO?  Z celostnim razumevanjem človeka  in aktivno samopresojo se naučimo voditi sebe in vzpostavljat učinkovit nadzor nad svojim živlejenjem.

Za koga – vodje, sodelavce

Delavnica Kako voditi sebe poda osnovne temelje celostnega razumevanja človeka in vam doprinese uvesti spremembe na ključnih področjih vašega delovanja.

Nauči vas, da se sprejmete odločitev, da z zadovoljstvom delo opravite učinkovito, s katerim pridobite na notranji moči in samospoštvovanju in delujete v prid sebe in podjetja. 

INKOVIT TIM

Povezani sodelavci, so učinkoviti!

Koliko vam bi bilo vredno, da bi vaši sodelavci znali delati samopresojo sebe in se hitreje povezovali in sodelovali?

Kako graditi kulturo tima zavezništva, povezovanja in sodelovanja?

Za koga – vodje, sodelavce

Delavnica Učinkovit tim poda temeljno znanje odnosnega področja, ki je ključen za zavzetost in učinkovitost zaposlenih.

Na praktičnih in konkretnih primerih se boste učili delati samopresojo sebe, drugih, situacij, pridobili novo razumevanje na odnosne situacije in konflikte, ter se odločili, da delujete v prid odnosa, tima in podjetja.

S tem znanjem gradite trdne temelje za kulturo zavezništva in sodelovanja.  

ČUSTVENA INTELIGENCA 

Za učinkovito upravljanje s čustvi in večjo zavzetost

Kako sprejti in upravljati s svojimi čustvi? Kako biti avtentičen in ranljiv? Kako poslušati in slišati?

Imeti pravo razumevaje kaj nam naša in čustva drugih spročajo, ter znati upravljati z njimi, je pot ki vodi k ravnovesju in notranjemu miru. Ob tem je modro delovati in se izražati na način, ki prispeva k večji zavzetosti in učinkovitosti. Hkrati pa znati slišati in empatično komunicirati ustvarja pot za sodelovalno in uspešno ekipo. 

To znanje in razumevanje človeka je  poglobljen proces, ki se nikoli ne konča. A z aktivno samopresojo sebe in drugih, ter aktivnim ponavljanjem in treningom lahko to osvojite.

Vse to bomo aktivno, na praktičnih primerih se učili, osvajali, samopresojali, se izražali, z namen, da delujemo v prid odnosa in podjetja, ter lahkotneje, sprejemajoče razumemo sebe, druge, situacije in zaživimo v sožitju.

Učinkovita komunikacija

Za spoštljive odnose in uspeh podjetja

Kako se izraziti, da bomo slišani in upoštevani? Kako empatično komunicirati, da se hitreje povežemo?

Znati imeti empatijo, razumeti svoje in od drugih potrebe, vedenja, občutja, poslušati in slišati sebe in človeka, ter se znati na spoštljiv, ljubeč način izraziti, je res velika stvar.

V delavnici Učinkovita komunikacija je zajeto orodje s katerim si lahko pomagamo, da ustvarimo varno okolje in dober stik, kjer so možnosti za izražanje in  izboljšave, ki nam omogočajo da prispevamo k pripadnosti in zavzetosti zaposlenih. 

Delavnica Učinkovita komunikcija z empatijo je nadgradnja prejšnje in vam omogoča poglobljeno razumevanje sebe in drugih in učiti se izraziti na način, da boste se počutili slišani, upoštevani in spoštovani, ter kako ematično komunicirati, da bomo slišali in hitreje in lahkotneje reševali konflikte, ter se povezali. 

“Z učinkovito komunikacijo z emaptijo ustvarjamo pot za spoštljive odnose in uspeh podjetja.”

90 MINUTNA SAMOPRESOJA (SEBE)

Pridobite celostni pogled – kdo ste, kje se nahajate, na katerem področju se želite izpopolniti ali kam želite priti in kako priti do tja

Človeka kot celota ne izpopolnjuje samo naziv, uspehi, rezultati in dobiček v podjetju.

Da je človek lahko izpolnjen in zadovoljen na delovnem mestu in po delu, je še kako pomembno, da se čuti spoštovan, cenjen, slišan in povezan z zaposlenimi.

Zato je modro začeti pri temeljih celostnega razumevanja človeka, na odnosnem in osebnem področju. In zadovoljstvo na teh področjih veliko doprinese na poslovnem področju.

Prepričana sem, da ste strokovnjak/inja na svojem področju, a zagotovo s podporo zaupnega coacha, ki zna prisluhniti in slišati in iz nevtralne pozicije dati strokoven pogled ali postaviti vprašanje, ki pripelje do uvida, dosti hitreje in lažje začrtane korake tudi dosežete.

COACHING ZA VODJE

Za osebno, odnosno in poslovno preobrazbo

S temi individualnimi coachingi zagotovo vse to osvojite.

Odločite se za notranjo moč in sprejmite odločitve, ki so v prid odnosa, kakovosti in podjetja.

Lahko izbirate med 3, 6, 9 ali 12 mesečnim individualnim coachingom in skupinskim coachingom. Program prilagodim vašim  osebnim/poslovnim življenjskim situacijam in potrebam. Izdelan je posebej za vas. 

PROGRAM vas bo korak za korakom postopoma vodil k celostnemu razumevanju sebe, svojih občutij in izbiri vedenj. Naučili se boste prisluhniti sebi, se sprejeti in pridobiti na samospoštovanju, ter aktivno skrbeti zase, za zaposlene in podjetje.

Z zavestno izbiro odločitve, občutkom lastne vrednosti boste z vodstvenimi veščinami zgradili trdne temelje za dobre, spoštljive odnose,  kakovost in uspeh v življenju kot podjetju.

SKUPINSKI COACHING ZA VODJE, TIM

Za sodelovalen, usklajen in učinkovit tim

Bi si želeli hitreje priti do konstruktivnega zaključka sestanka, ki je v prid odnosa, zaposlenih in podjetja?

Mesečni sestanki, evalvacija kaj vse vam je že uspelo in na katerih področjih se je fino še izpopolniti, doprinaša dolgoročne rezultate in rast podjetja, ter krepi povezanost ekipe.

S sodelovanjem z menoj zagotovo hitreje in lažje začrtane korake tudi dosežete in jih živite.  

POGLEDI UDELEŽENCEV

... zdaj lažje razumem moža, otroke ko se jezijo,  pritožujejo, umikajo, ne upoštevajo in dosti hitreje znam to spustiti, sprejeti in delovati v prid odnosa. Ko sem se naučila ozavestiti svoja čustva, vedenja in izbirati povezovalna vedenja, so se zmanjšali prepiri in moj partnerski odnos se je resnično izboljšal in tudi otroka me bolj upoštevata ter, čutim dosti večjo povezanost z vsemi.

Na individualnem coacingu - programu, sem se naučila, da zdaj lažje razumem moža, otroke ko se jezijo, pritožujejo, umikajo, ne upoštevajo in dosti hitreje znam to spustiti, sprejeti in delovati v prid odnosa. Ko sem se naučila ozavestiti svoja čustva, vedenja in izbirati povezovalna vedenja, so se zmanjšali prepiri in moj partnerski odnos se je resnično izboljšal in tudi otroka me bolj upoštevata, ter čutim dosti večjo povezanost z vsemi. Res sem ti hvaležna Petra za to razumevanje in podporo. Hvala ti. 

Tea K.

Na delavnici- programu Zadovoljna/en  sem sem ugotovil kar me resnično veseli in da zadovoljstvo in na katerih področjih še moram aktivno zavihati rokave in iti v akcijo.

Simon B.

Ugotovil sem na katerih področjih še moram aktivno zavihati rokave in iti v akcijo.

... sem spoznala, da ga še vedno ljubim in da ima tudi dobre kvalitete in mu oprostila, ter sprejela njega, okoliščine in ponovno izbrala da se poveževa in delujeva v prid odnosa in družine.

Tvoja nežnost v glasu in sočutne besede so me tako ganle in pomirjale. Bila sem v izredni stiski po ločitvi in razočarana ker mi ni uspelo obdržati zakona. Ob tvojem razumevanju in vedenju kako se soočati z prevaro, sem spoznala, da ga še vedno ljubim in da ima tudi dobre kvalitete in mu oprostila, ter sprejela njega, okoliščine in ponovno izbrala da se poveževa in delujeva v prid odnosa in družine. Sprejel je. Neizmerno hvala Petra.

Ksenja

Ob zelo zahtevnem šefu in stresnem delu, sem se vedno bolj spraševala ali je to res kar si želim. Vmes sem bila že čisto utrujena in izčrpana od dela in od vsega, kar se je poznalo tudi doma na odnosih. Skozi najine pogovore, sem odkrila, na katerih področjih je še potrebno da opustim stara omejujoča prepričanja in pričakovanja. Ni bilo vedno enostavno, a ko sem se naučila novih pogledov se je odnos z šefom izboljšal, spoznala sem, da kljub vsemu zelo rada opravljam to delo in tudi doma se je odnos izboljšal. Res ti Hvala, Petra.

Nina

Vmes sem bila že čisto utrujena in izčrpana od dela in od vsega, kar se je poznalo tudi doma na odnosih.

Skozi najine pogovore, sem odkrila, na katerih področjih je še potrebno da opustim stara omejujoča prepričanja in pričakovanja.

Sedaj res razumem kaj je kvaliteta življenja in kaj narediti ko se počutim neprijetno. Hvala ti za to razumevanje in kako si lahko ob tem pomagam.

Spoznala sem, da so pozitivne misli, afirmacije, meditacije ki sem jih redno trenirala pomembne, a še zdaleč niso dovolj za kvaliteto življenja. Sedaj res razumem kaj je kvaliteta življenja in kaj narediti ko se počutim neprijetno. Hvala ti za to razumevanje in kako si lahko ob tem pomagam. Priporočam vsakemu.

Andreja N.

Ob Petrinem sodelovanju sem se počutila tako sprejeta, razumljena. Naučila sem se  ukrotiti svojega notranjega kritika, hlastanja po perfekcionizmu in sem ponovno znala v sebi prepoznati in videti to vrednost in se sprejeti takšna kot sem sedaj. Vredna sem in notranja močna in vem da imam veliko kvalitet. Hvala.

Jasmina

Naučila sem se ukrotiti svojega notranjega kritika, hlastanja po perfekcionizmu in sem ponovno znala v sebi prepoznati in videti to vrednost in se sprejeti takšna kot sem sedaj.

... tako celostno poglobljenega razumevanja sebe, razumevanja zakaj se počutim kdaj brez volje, nezadovoljno in sploh ne vem zakaj, sem pridobila le na tej delavnici Zadovoljna/en sem.

Draga Petra, bila sem že na ogromnih izobraževanjih, seminarjih, meditacijah, a tako celostno poglobljenega razumevanja sebe, razumevanja zakaj se počutim kdaj brez volje, nezadovoljno in sploh ne vem zakaj, sem pridobila le na tej delavnici Zadovoljna/en sem.

Tamara

Na delavnici - programu Povezan/a sva, sem spoznala kaj me oddaljuje od odnosa in koliko lahko sama prispevam k odnosu. Bila sem že na kar nekaj delavnicah, a sem na tej v čisto novi luči razumela kaj je konflikt in kako ga rešiti in se ponovno približati mojemu dragemu. Res ti hvala Petra.

Romana M.

Bila sem že na kar nekaj delavnicah, a sem na tej v čisto novi luči razumela kaj je konflikt in kako ga rešiti in se ponovno približati mojemu dragemu.

Sedaj si dosti več časa vzamem za družino, svojo partnerko in zabavo in to me res osrečuje.

Na individualnem coachingu za vodje sem ob  znanju Modre izbire spoznal kaj pomeni biti duševno zdrav in sedaj vem, da ni le dovolj samo meditirati in biti uspešen na delovnem področju. Sedaj si dosti več časa vzamem za družino, svojo partnerko in zabavo in to me res osrečuje.

Borut

Petra me je znala s svojimi vprašanji in razumevanjem pripeljati do uvida, da sem razrešila in spustila travmo iz otroštva z očetom in si začela dovoljevati biti ljubljena, ranljiva in avtentična. Sedaj imam resnično dosti bolj pristen in ljubeč odnos s mojim možem.  Hvala ti.

Mirjana P.

... razrešila in spustila travmo iz otroštva z očetom in si začela dovoljevati biti ljubljena, ranljiva in avtentična.

Ob Petrinem vodenju sem spoznal kaj je v moji moči in kaj ni in da lahko delujem v prid podjetja in zaposlenih. Od takrat naprej je moj posel samo začel rasti.

Vedno mi je bilo mar za zaposlene, a kot vodja sem se včasih znašel v težki situaciji in se spraševal čemu dati prednost - podjetju ali zaposlenim. Ob Petrinem vodenju sem spoznal kaj je v moji moči in kaj ni in da lahko delujem v prid podjetja in zaposlenih. Od takrat naprej je moj posel samo začel rasti.

Matej

Petra je izredno modra ženska in hkrati zelo sočutna, empatična. Njej sem res lahko vse zaupala in sodelovanje z njo je bilo neprecenljivo. Veliko sem se naučila o sebi in o odnosih. Kot poslovno uspešna ženska sem od prepobremenjenosti od vseh nalog si premalo časa vzela za odnos in sva se s partnerjem odtujila. Od sedaj naprej strmim k ravnotežju med družinskim, partnerskim in poslovnim življenjem. Vedno bolj mi uspeva.

Sara K.

... od sedaj naprej strim k ravnotežju med družinskim, partnerskim in poslovnim življenjem. Vedno bolj mi uspeva.