KLUB MODRA IZBIRA

Za dolgotrajne kakovostne odnose in uravnoteženo življenje

Petra Cirkovski – coach, strokovnjakinja za odnose in osebno rast

KLUB MODRIH – PRVI torek V MESECU - 1x po 2URI/MESEC - 17:00 do 19:00- v živo ali preko Zoom-a

Si podoben/a meni in si večna raziskovalka razumevanja sveta, človeka, odnosov in večna učenka in učiteljica?

Ti je delovanje v prid odnosa pomemben temelj?

So ti spoštljivi, prijateljski odnosi pomemben temelj v skupini?

Se rad/a počutiš kot doma in ti je tikanje blizu?

Se zavedaš, da le aktivni trening osvojenega znanja in samopresoja sebe prinaša dolgoročne izboljšave?

Si želiš biti v zaupnem prostoru  in z ljudmi ki jim lahko zaupaš?

Se zavedaš, da najmanj kaj lahko narediš zase je, da investiraš svoj čas v večje zavedanje sebe, 1x na mesec po 2 uri?

Če si si na vprašanja odogovril/a z DA, si zagotovo  na pravem mestu.

Dobrodošel/a v Klub modrih. 

Prava modrost je živa in v principu neopisljiva.

Obstajajo pa načini in poti, kako se lahko izraža in kako jo lahko dosežemo! 

V znanju je notranja moč!

Zate sem pripravila koristne, modre vsebine in teme, ter vprašanja, ki te bodo vedno znova pripeljale do sebe, do celostne preobrazbe in spodbujale, da vedno znova kreativno razmišljaš in iščeš načine ki so v prid tebe in odnosa.  

Vsaki mesec se bova srečala/li 1x na mesec. 

Aktivno bova trenirali/a osvojeno znanje na konkretnih življenjskih primerih in izkušnjah, kajti le tako jih boš lahko implementiral/a v vsakdanje življenje.  

Klub je zate, da si bil/a na vsaj eni moji delavnici ali individualnem programu – coachingu.

Skupaj smo močnejši!

Klub je nastal na podlagi:

Želj mojih udeleženk/udeležencev, ki so si želeli še več, še več znanja in poglabljanja v skrite kotičke sebe.  

Zavedanja, da lahko osvojeno znanje samo z nenehnim ponavljanjem in treniranjem na konkretnih življenjskih situacijah dolgoročno živimo.

Ob zavedanju, da je učenje in osebna preobrazba nenehen proces, ki se spreminja in vedno znova dodaja nove izzive in izkušnje.

Zavedanja, da se človek spreminja in vedno znova usklajuje s seboj, drugimi in okoliščinami.

Zavedanja, da kljub temu, da smo že veliko se naučili, še vedno kdaj kdo pritisne na naše rane in jih je fino ozavestiti, sprejeti in spustiti.

Zavedanja, da je v skupnosti podobno mislečih, z znanjem Modre izbire dosti hitreje in lažje stvari pogledati z novimi, naučenimi znanji in imeti celostno razumevanje do sebe, drugih in bolečih situacij, ter se (ponovno) povezati.

Vrata do modrosti so v razumevanju sebe, drugih in okoliščin.

Z znanjem Modre izbire in njeno aktivno vpeljavo v vsak dan, se naučimo prisluhniti sebi, se sprejeti, pridobiti na samospoštovanju, izpolnjujočih odnosih, ter aktivno skrbeti zase.

Pridruži se nam 

Kdo bo vaša mentorica?

Petra Cirkovski je izkušena strokovnjakinja za odnose, osebno rast, razvoj ljudi, vodij, kadrov, učiteljev. Specializirana na področju celostnega razumevanja človeka, ki je osnova za osebno preobrazbo, večjo kvaliteto  in srečo v življenju. 

Na poti v celostno razumevanje človeka je doprinesla mnogim ljudem, da znajo prisluhniti sebi, se sprejeti, pridobiti na notranji moči, izpolnjujočih odnosih in aktivno skrbeti zase – notranje zadovoljstvo.

Pravtako jim je doprinesla, da se osvobodijo zunanjega nadzora(strahu, negotovosti, žalosti, skrbi,  nesprejemanja, krivdiranja, kritiziranja,  pritoževanja, ustrahovanja, podkupovanja,. – pri sebi in drugih) – s katerim so pridobili na duševnem zdravju, ter ustvarili ljubeče in spoštljive odnose. 

Znanje psihologije teorije izbire – realitetna terapija, NLP coaching in Kognitivna-vedenjska terapija, Čustvena inteligenca in Mehke veščine temeljijo na podobnih temeljih in druga drugo dopolnjujejo. Vseh pet vej in njena osebna spoznanja je 21 letih raziskovanja in učenja združila  v celoto – Modra izbira.  

To znanje – Modra izbira, s katerim postanemo boljši partner, mati/oče, učitelj/učenec, vodja/sodelavec in prijatelj,  ter se naučimo vodit svoj um, zdaj predaja naprej preko coachingov, delavnic in predavanj, ker verjame v njen doprinos tako pri odnosih kot osebnostni rasti in sreči v življenju.

 

Odločil/a sem se!”