Si oseba, ki rada za vse poskrbiš?

Ponavadi daš vedno drugim prednost pred seboj?

Si trudiš delati vse kar je v tvoji moči, da bi drugim pomagala pri reševanju njihovih težav?

In to te počasi že izčrpava in si utrujena, ter se sprašuješ – kdaj bo čas zame?

Izberi čas zase, izberi sebe!

V znanju je notranja moč!

Zagotovo zase veš, da le ko si ti NOTRANJE ZADOVOLJNA/EN, se dosti bolj lahkotneje in svobodnje povežeš v ODNOSU tako s partnerjem, otrokom, starši, sodelavci ali prijatelji. 

A kljub temu – Si že nekaj časa govoriš, da je skrajni čas za čas zase a še vedno znova izbereš, da podležeš potrebam drugih in okolice.

Normalno – saj si želiš biti ljubljena, slišana, pomembna v očeh drugih in ker jih imaš rada in jim želiš vse dobro. 

Rada bi ti ponudila svoje razumevanje – kaj pomeni v pravem pomenu ČAS ZASE za NOTRANJE ZADOVOLJSTVO. 

Tako da se boš lahko počutila NOTRANJE ZADOVOLJNA/EN in hkrati vredna, pomembna, spoštovana in boš imela dober občutek in dobre misli o sebi, kljub temu če boš še vedno kdaj izbrala druge pred seboj in naredila to kar veš da je drugim – partnerju, otroku, staršem ali sodelavcu pomembno.

Čas zase

Se sprašuješ kako? A je to sploh mogoče?

Ja je, s celostnim razumevanjem človeka, sebe  in razumevanjem zakaj vse to delamo – zakaj postavljamo druge na prvo mesto – boš si pridobil/a nov pogled in novo razumevanje nase in čas zase. 

In ja, garantiram ti da se boš po tem webinarju in tudi ob vedenjih ko izbereš da za vse poskrbiš ali ko daš  vedno drugim prednost ali ko drugim pomagaš pri reševanju njihovih težav:

  • počutil/a dosti bolj notranje zadovoljno, sprejemajoče
  • prepoznal/a boš vrednost v sebi ob vsem tem kar delaš 
  • kar bo prispevalo, da boš dosti lahkotneje se povezala tako s partnerjem, otrokom, s starši,  sodelavci ali prijateljem
  • in si hkrati pridobil/a nov pogled na ČAS ZASE.

Tako, da naredi prvi korak k večjemu stiku s seboj –  za notranje zadovoljstvo in čas zase, da boš lahkoneje prispevala k izpolnjujočem odnosu in se nam pridruži na  WEBINARJU. 

 

Hkrati je odločina priložnost za te ki še me ne poznate, da se bolje spoznamo. In na koncu bom eno/enega iz med vas ižrebala in ji/mu podarila (brezplačno) DELAVNNICO – ZADOVOLJNA/EN SEM – KAKO?, ki se začne v sredo 27.9.2023, od 17 do 19:30 ure(5x v sredo) – podrobnosti še pridejo v pravem času.

Tako da z veseljem, lahko podelite še to s kom, ki mislite da bi mu to znanje koristilo.

Več o delavnici si lahko preberete na moji spletni strani:

https://petracirkovski.si/sodelujte-z-mano/zadovoljna-en-sem/

Link do spletnega dogodka vam bom posredovala ko se prijavite naknadno preko maila.

Webinar bo zelo sodelovalne narave, tako se že veselim vaših pogledov in vaših vprašanj.

Za večje razumevanje – vseh predavanj

 

Zavedam se in upam, da tudi vi, da samo predavanje ne more dati tako poglobljenjega razumevanja sebe in stika s seboj, kot to kar lahko pridobite na delavnici, ko izkustveno delate na vaših konkretnih primerih. Lahko pa vam da večjo širino in nov pogled, da lažje razumete sebe, svojo vlogo mame/očeta, partnerke/ja, sodelavke/ca in da lažje vzpostavite notranje ravnovesje in prispevate k prepoznavanju svoje vrednosti ob vseh vedenjih ki jih izbirate.

A ker vem, da človek včasih potrebuje nekoga prvo bolje spoznati, da  se lažje odloči za nadaljni korak , sem se odločila vam približati  na tak način.  In  z ponujenim mojim razumevanjem pridobite nov pogled na čas zase za notranje zadovoljstvo.  

A moja duša je vodenje delavnic in individualni coachingi, ker sem na podlagi 22 let mojih izkušenj bila na ogromno delavnicah, tečajih, izobraževanjih(večino so samo predavali) spoznala, da sem se največ naučila o sebi, drugih in odnosih le na delavnicah kjer smo resnično delali samo na konkretnih primerih. In tak način delovanja do večjega stika s seboj vam ponujam tudi v mojih delavnicah.

Dovolite si presenetiti, kajti na naših delavnicah se resnično  poglabljamo vase in s novim razumevanjem in aktivno samopresojo sebe in spremembo vedenj prispevamo k kakovosti odnosov kot življenja.

Še vedno pa je pridobivanje ZNANJA prvi korak k večjemu razumevanju sebe.

Vrata do modrosti so v razumevanju sebe, drugih in okoliščin.

Z znanjem Modre izbire in njeno aktivno vpeljavo v vsak dan, se naučimo prisluhniti sebi, se sprejeti, pridobiti na samospoštovanju, izpolnjujočih odnosih, ter aktivno skrbeti zase.

Prijavi se na predavanje

Kdo bo vaša mentorica?

Petra Cirkovski je izkušena strokovnjakinja za odnose, osebno rast, razvoj ljudi, vodij, kadrov, učiteljev. Specializirana na področju celostnega razumevanja človeka, ki je osnova za osebno preobrazbo, večjo kvaliteto  in srečo v življenju. 

Na poti v celostno razumevanje človeka je doprinesla mnogim ljudem, da znajo prisluhniti sebi, se sprejeti, pridobiti na notranji moči, izpolnjujočih odnosih in aktivno skrbeti zase – notranje zadovoljstvo.

Pravtako jim je doprinesla, da se osvobodijo zunanjega nadzora(strahu, negotovosti, žalosti, skrbi,  nesprejemanja, krivdiranja, kritiziranja,  pritoževanja, ustrahovanja, podkupovanja,. – pri sebi in drugih) – s katerim so pridobili na duševnem zdravju, ter ustvarili ljubeče in spoštljive odnose. 

Znanje psihologije teorije izbire – realitetna terapija, NLP coaching in Kognitivna-vedenjska terapija, Čustvena inteligenca in Mehke veščine temeljijo na podobnih temeljih in druga drugo dopolnjujejo. Vseh pet vej in njena osebna spoznanja je 21 letih raziskovanja in učenja združila  v celoto – Modra izbira.  

To znanje – Modra izbira, s katerim postanemo boljši partner, mati/oče, učitelj/učenec, vodja/sodelavec in prijatelj,  ter se naučimo vodit svoj um, zdaj predaja naprej preko coachingov, delavnic in predavanj, ker verjame v njen doprinos tako pri odnosih kot osebnostni rasti in sreči v življenju.

 

Odločil/a sem se!”