V delavnici združujem psihološko znanstvena dognanja o celostnem razumevanju človeka, ki so osnova za odnosno preobrazbo in lastna spoznanja, ki so rezultat osebnega raziskovalnega dela.

_____________

Znanje modre izbire je doprineslo stotinam ljudem, da so pridobili znanje celostnega razumevanja človeka, na notranji moči in samospoštovanju, izpolnjujočih odnosih, ter uravnoteženo in kakovostno zaživeli na vseh področjih.

_____________

Pomislite kdaj – z njim/z njo se spoh ne da pogovarjat, vedno hoče imet “prav”?

Bi radi svoje želje izrazili na način, da vas drugi razumejo, slišijo in upoštevajo? 

Si želite izraziti na način, da se boste ob tem počutili sprejeti, spoštovani in ljubljeni?

Težko empatično komunicirate, a bi radi izboljšali odnose?

V konfliktnih situacijah težje ohranjate notranji mir in prehitro odreagirate?

Kako se povezati z nam pomembnimi ljudmi in hkrati ohraniti svojo avtentičnost?

Z neučinkovito komunikacijo se oddaljujemo od odnosa in dolgoročna uporaba le te uničuje odnos.

Ljudje so radi ob ljudeh, ob katerih se počutijo videni, slišani, spoštovani in sprejeti!

V okolju kjer jim je to omogočeno so dobri odnosi.

Z učinkovito komunikacijo s empatijo boste pridobili: 

 • lažje vzpostavili dober stik 
 • izboljšali način podajanja informacij, ter ustvarili prijetnejše okolje
 • ozavestili svoj način komunikacije in iskali boljše načine
 • naučili izražati na način, da se ob tem počutite slišani, spoštovani, sprejeti, upoštevani in ljubljeni
 • naučili biti empatični in slišati in razumeti drugega, ter delovati v prid odnosa
 • konfliktne situacije lahkotneje in hitreje reševali, zmanjšali prepire, ter sprejeli odločitev, ki bo za vse dobra 
 • občutili povezovanost s partnerjem, otroci, starši ali sodelavci
 • ustvarili prostor sodelovanja v vašem življenju
 • in s temi osvojenimi veščinami vplivali na izboljšanje odnosov
 • na osebni, odnosni in poslovni rasti

Zakaj?

»Ker vam je mar zase, druge in odnos.« 

Komunikacija je način sporazumevanja in izmenjave informacij, ter je ključni temelj, ki povezuje ljudi in ustvarja dobre rezultate. 

Z veščinami učinkovitega komuniciranja boste aktivno prispevali k odnosu, kakovosti, razvoju in sreči v vašem življenju. 

Prednost je ta, da se učinkovite komunikacije s empatijo lahko naučimo. Z pridobljenim znanjem in ustreznimi veščinami, ter aktivno uporabo le teh lahko izboljšamo odnose in  kakovost v našem življenju. 

DELAVNICA zajema – ključne komunikacijske veščine:

1. DOBER STIK 

 • Kako ustvariti dober stik in na kaj vse je potrebno biti pozoren?

2. EMPATIČNO IZRAŽANJE

 • Kako se izraziti, ko imamo problem? 
 • Kako se izraziti, da se ob tem počutimo slišani, spoštovani in sprejeti?
 • Kako si dovoliti biti to kar smo, brez da tvegamo da smo zavrnjeni?
 • Kako se izraziti, da bomo delovali v prid odnosa?

3. UČINKOVITO KOMUNICIRANJE – S EMPATIJO

 • Kako poslušati, da bomo slišali in razumeli?
 • Kako s empatijo ustvariti večjo povezanost?

4. UČINKOVITO REŠEVANJE KONFLIKTOV

 • Kako reševati konflikte, da bomo vsi zmagovalci?
 • Kako ob konfliktni situaciji v pogovor vključiti druge in jo konstruktivno rešiti?
 • Kateri koraki so vse potrebni do končno sprejete odločitve?

5. PODPORA SEBI IN DRUGIM

 • Kako s komunikacijo ustvariti spoštljive, ljubeče odnose?

V čem so moje delavnice drugačne:

 • človeka, konflikt, odnos obravnavamo celostno
 • ne ponujam hitrih rešitev, a s sodelovanjem z menoj in konsistenco lahko skupaj naredimo na-
  jveč kar je v prid nas, drugih in odnosa
 • 20% podane teorije, brez powepointa, 80% aktivno treniramo samo na vaših konkretnih primerih
 • težim k duševnemu zdravju, ki je ključni temelj za osebno srečo.

Na delavnici boste izkustveno na vaših primerih zaobjeli vse temeljne veščine. S razumevanjem in aktvino uporabo teh veščin se boste naučili avtentično in ranljivo izražati svoje potrebe, občutja, tudi v konfliktnih situacijah na način, da boste se počutili slišani, videni, upoštevani in hkrati ematično slišati druge, kar bo prispevalo k kakovosti odnosov. 

Če imate že veliko znanja(prebranih knjig, tehnik, meditacij,.) in dovolj teorije in samo podajanja drugih primerov, ter odgovorov na vaša vprašanja, ki še vam vedno niso doprinesli v pravem pomenu, da bi lahko rešili “ponavljajoče” težave, konflikte, ste zagotovo na pravem mestu. Kajti tukaj boste aktivno zavihali rokave in šli v globino sebe(v stik s seboj) ter rešili vaše konkretne težave/izzive in resnično stmeli k izboljšavam in kakovosti v življenju.

Z zavedanjem, da le z aktivnim treningom osvojenega znanja in samopresoje sebe lahko dolgoročno stmimo k izboljšavam in uravnoteženem življenju na vseh področjih(OSEBNEM/ODNOSNEM/POSLOVNEM), sem ustvarila KLUB MODRE IZBIRE, kjer se boste po eni opravljeni delavnici imeli priložnost pridružiti našemu klubu, da osvojeno znanje in razumevanje resnično lahko dolgoročno živite.

Učinkovita komunikacija s empatijo vam omogoča:

 • UČINKOVITEJŠE ODNOSE

Ljudje, ki znajo učinkovito komunicirati, so empatični in se znajo izrazit na način, ki deluje v prid odnosa, imajo boljše medosebne odnose. 

 • USPEŠNEJŠA IZMENJAVA INFORMACIJ

Z aktivno rabo komunikacijskih veščin sprejemamo boljše odločitve in uspešneje izmenjavamo informacije za lahkotno bivanje. 

 • BOLJŠE POČUTJE

Ljudje, ki se znajo izražati in biti ob tem empatični se hitreje povežejo, doživljajo manj neprijetnih občutkov in stresa, ter so bolj izpolnjeni v življenju. 

 • DUŠEVNO ZDRAVJE

Ljudje, ki  sodelujejo so duševno zdravi. 

Učinkovita komunikacija s empatijo je zelo uporabna za vsa odnosna področja – žena/mož, oče/mati/otrok, vodja/sodelavec, učitelj/učenec, prijatelj. 

Učinkovita komunikacija s empatijo gradi trde temelje za odnose in večjo kvaliteto življenja.

Z znanjem Modre izbire in njeno aktivno vpeljavo v vsak dan, se naučimo prisluhniti sebe, se sprejeti, pridobiti na samospoštovanju ter aktivno skrbeti zase.

DELAVNICA - UČINKOVITA KOMUNIKACIJA S EMPATIJO

PRIJAVA NA DELAVNICO

Srečala/i se bova 4x po 2,5 uri ob 17:00 do 19:30

BONUSI – Na delavnici prejmete:

 • Vsebino – Učinkovita komunikacija s empatijo
 • Praktične vaje – ki jih lahko kadarkoli vedno znova na različnih primerih uporabite
 • Spominska kartica – za osvežitev spomina naučenega
 • Dostop do zaprte Facebook skupine – koristne vsebine in odogovarjam na vaša vprašanja, ter sodelujete z istomislečimi udeleženci

Komu je namenjena? Delavnica je namenjena tebi, ki si želiš odnosno preobrazbo in ustvarjati kakovostne odnose(s partnerjem, otroci, starši ali sodelavci), ki so pogoj za osebno srečo in duševno zdravje. 

100% GARANCIJA – Odločite se brez tveganja in skrbi, da bi bil vaš denar vržen stran. Če vam program ne bo prinesel dodane vrednosti in novega znanja, vam denar vrnem.

PRISPEVEK: 300eur

Kdo bo vaša mentorica?

Petra Cirkovski je izkušena strokovnjakinja za odnose, osebno rast, razvoj ljudi, vodij, kadrov, učiteljev. Specializirana na področju celostnega razumevanja človeka, ki je osnova za osebno preobrazbo, večjo kvaliteto  in srečo v življenju. 

Na poti v celostno razumevanje človeka je doprinesla mnogim ljudem, da znajo prisluhniti sebi, se sprejeti, pridobiti na notranji moči, izpolnjujočih odnosih in aktivno skrbeti zase – notranje zadovoljstvo.

Pravtako jim je doprinesla, da se osvobodijo zunanjega nadzora(strahu, negotovosti, žalosti, skrbi,  nesprejemanja, krivdiranja, kritiziranja,  pritoževanja, ustrahovanja, podkupovanja.. pri sebi in drugih), – s katerim so pridobili na duševnem zdravju, ter ustvarili ljubeče in spoštljive odnose. 

Znanje psihologije teorije izbire – realitetna terapija, NLP coaching, Kognitivna-vedenjska terapija, Čustvena inteligenca in Mehke veščine temeljijo na podobnih temeljih in druga drugo dopolnjujejo. Vseh pet vej in njena osebna spoznanja je v 21 letih raziskovanja in učenja združila  v celoto – Modra izbira.  

To znanje – Modra izbira, s katerim postanemo boljši mati/oče, partner, učitelj/učenec, vodja/sodelavec in prijatelj,  ter se naučimo vodit svoj um, zdaj predaja naprej preko coachingov, delavnic in predavanj, ker verjame v njen doprinos tako pri odnosih kot osebnostni rasti in sreči v življenju.

“Znati izraziti svoja občutja, potrebe in empatično slišati druga, je veličina človeka!

POGLEDI UDELEŽENCEV

... zdaj lažje razumem moža, otroke ko se jezijo,  pritožujejo, umikajo, ne upoštevajo in dosti hitreje znam to spustiti, sprejeti in delovati v prid odnosa. Ko sem se naučila ozavestiti svoja čustva, vedenja in izbirati povezovalna vedenja, so se zmanjšali prepiri in moj partnerski odnos se je resnično izboljšal in tudi otroka me bolj upoštevata ter, čutim dosti večjo povezanost z vsemi.

Na individualnem coacingu - programu, sem se naučila, da zdaj lažje razumem moža, otroke ko se jezijo, pritožujejo, umikajo, ne upoštevajo in dosti hitreje znam to spustiti, sprejeti in delovati v prid odnosa. Ko sem se naučila ozavestiti svoja čustva, vedenja in izbirati povezovalna vedenja, so se zmanjšali prepiri in moj partnerski odnos se je resnično izboljšal in tudi otroka me bolj upoštevata, ter čutim dosti večjo povezanost z vsemi. Res sem ti hvaležna Petra za to razumevanje in podporo. Hvala ti. 

Tea K.

Na delavnici- programu Zadovoljna/en  sem sem ugotovil kar me resnično veseli in da zadovoljstvo in na katerih področjih še moram aktivno zavihati rokave in iti v akcijo.

Simon B.

Ugotovil sem na katerih področjih še moram aktivno zavihati rokave in iti v akcijo.

... sem spoznala, da ga še vedno ljubim in da ima tudi dobre kvalitete in mu oprostila, ter sprejela njega, okoliščine in ponovno izbrala da se poveževa in delujeva v prid odnosa in družine.

Tvoja nežnost v glasu in sočutne besede so me tako ganle in pomirjale. Bila sem v izredni stiski po ločitvi in razočarana ker mi ni uspelo obdržati zakona. Ob tvojem razumevanju in vedenju kako se soočati z prevaro, sem spoznala, da ga še vedno ljubim in da ima tudi dobre kvalitete in mu oprostila, ter sprejela njega, okoliščine in ponovno izbrala da se poveževa in delujeva v prid odnosa in družine. Sprejel je. Neizmerno hvala Petra.

Ksenja

Ob zelo zahtevnem šefu in stresnem delu, sem se vedno bolj spraševala ali je to res kar si želim. Vmes sem bila že čisto utrujena in izčrpana od dela in od vsega, kar se je poznalo tudi doma na odnosih. Skozi najine pogovore, sem odkrila, na katerih področjih je še potrebno da opustim stara omejujoča prepričanja in pričakovanja. Ni bilo vedno enostavno, a ko sem se naučila novih pogledov se je odnos z šefom izboljšal, spoznala sem, da kljub vsemu zelo rada opravljam to delo in tudi doma se je odnos izboljšal. Res ti Hvala, Petra.

Nina

Vmes sem bila že čisto utrujena in izčrpana od dela in od vsega, kar se je poznalo tudi doma na odnosih.

Skozi najine pogovore, sem odkrila, na katerih področjih je še potrebno da opustim stara omejujoča prepričanja in pričakovanja.

Sedaj res razumem kaj je kvaliteta življenja in kaj narediti ko se počutim neprijetno. Hvala ti za to razumevanje in kako si lahko ob tem pomagam.

Spoznala sem, da so pozitivne misli, afirmacije, meditacije ki sem jih redno trenirala pomembne, a še zdaleč niso dovolj za kvaliteto življenja. Sedaj res razumem kaj je kvaliteta življenja in kaj narediti ko se počutim neprijetno. Hvala ti za to razumevanje in kako si lahko ob tem pomagam. Priporočam vsakemu.

Andreja N.

Ob Petrinem sodelovanju sem se počutila tako sprejeta, razumljena. Naučila sem se  ukrotiti svojega notranjega kritika, hlastanja po perfekcionizmu in sem ponovno znala v sebi prepoznati in videti to vrednost in se sprejeti takšna kot sem sedaj. Vredna sem in notranja močna in vem da imam veliko kvalitet. Hvala.

Jasmina

Naučila sem se ukrotiti svojega notranjega kritika, hlastanja po perfekcionizmu in sem ponovno znala v sebi prepoznati in videti to vrednost in se sprejeti takšna kot sem sedaj.

... tako celostno poglobljenega razumevanja sebe, razumevanja zakaj se počutim kdaj brez volje, nezadovoljno in sploh ne vem zakaj, sem pridobila le na tej delavnici Zadovoljna/en sem.

Draga Petra, bila sem že na ogromnih izobraževanjih, seminarjih, meditacijah, a tako celostno poglobljenega razumevanja sebe, razumevanja zakaj se počutim kdaj brez volje, nezadovoljno in sploh ne vem zakaj, sem pridobila le na tej delavnici Zadovoljna/en sem.

Tamara

Na delavnici - programu Povezan/a sva, sem spoznala kaj me oddaljuje od odnosa in koliko lahko sama prispevam k odnosu. Bila sem že na kar nekaj delavnicah, a sem na tej v čisto novi luči razumela kaj je konflikt in kako ga rešiti in se ponovno približati mojemu dragemu. Res ti hvala Petra.

Romana M.

Bila sem že na kar nekaj delavnicah, a sem na tej v čisto novi luči razumela kaj je konflikt in kako ga rešiti in se ponovno približati mojemu dragemu.

Sedaj si dosti več časa vzamem za družino, svojo partnerko in zabavo in to me res osrečuje.

Na individualnem coachingu za vodje sem ob  znanju Modre izbire spoznal kaj pomeni biti duševno zdrav in sedaj vem, da ni le dovolj samo meditirati in biti uspešen na delovnem področju. Sedaj si dosti več časa vzamem za družino, svojo partnerko in zabavo in to me res osrečuje.

Borut

Petra me je znala s svojimi vprašanji in razumevanjem pripeljati do uvida, da sem razrešila in spustila travmo iz otroštva z očetom in si začela dovoljevati biti ljubljena, ranljiva in avtentična. Sedaj imam resnično dosti bolj pristen in ljubeč odnos s mojim možem.  Hvala ti.

Mirjana P.

... razrešila in spustila travmo iz otroštva z očetom in si začela dovoljevati biti ljubljena, ranljiva in avtentična.

Ob Petrinem vodenju sem spoznal kaj je v moji moči in kaj ni in da lahko delujem v prid podjetja in zaposlenih. Od takrat naprej je moj posel samo začel rasti.

Vedno mi je bilo mar za zaposlene, a kot vodja sem se včasih znašel v težki situaciji in se spraševal čemu dati prednost - podjetju ali zaposlenim. Ob Petrinem vodenju sem spoznal kaj je v moji moči in kaj ni in da lahko delujem v prid podjetja in zaposlenih. Od takrat naprej je moj posel samo začel rasti.

Matej

Petra je izredno modra ženska in hkrati zelo sočutna, empatična. Njej sem res lahko vse zaupala in sodelovanje z njo je bilo neprecenljivo. Veliko sem se naučila o sebi in o odnosih. Kot poslovno uspešna ženska sem od prepobremenjenosti od vseh nalog si premalo časa vzela za odnos in sva se s partnerjem odtujila. Od sedaj naprej strmim k ravnotežju med družinskim, partnerskim in poslovnim življenjem. Vedno bolj mi uspeva.

Sara K.

... od sedaj naprej strim k ravnotežju med družinskim, partnerskim in poslovnim življenjem. Vedno bolj mi uspeva.