KAJ JE V TVOJI MOČI, da si lahko SLIŠANA in povezana

Za kakovost odnosov

Petra Cirkovski – coach, strokovnjakinja za odnose in osebno rast

WEBINAR – V ČETRTEK 2.11.2023 ob 19:30 do 21:00 ure - preko spleta (PRIJAVI SE IN BOŠ OBVEŠČEN/A KO BO NASLEDNJIČ) - IZVAJAM TUDI ZA PODJETJA IN ŠOLEPRISPEVEK: 9 EUR

Ko si si želel/a  biti ljubljena in slišana in tega nisi občutila, si kritizirala, se pritoževala, se umikala in bila v strahu in skrbeh, ter na tak način klicala na pomoč – sliši me, imej me rad. 

In on se je umikal v svoj svet, kar je zate bilo še bolj boleče. Iskala si načine, da se povežeta, a so zaradi nerazumevanja prerasli v prepir. 

Želela si polnosti živeti v svojo VLOGO žene, partnerke, ljubimke, prijateljice in sodelavke. 

Kljub vsemu kar vse že imaš, še vedno čutiš da v ODNOSU nekaj manjka.

Kaj je tisto kar manjka?

Poskusil/a si že veliko načinov, a še vedno pomisliš kdaj, da je krivda pri drugih ljudeh, okoliščinah. “Ko bi se le drugi(partner, otrok, sodelavec, starši) malo spremenili, upoštevali bi bilo veliko boljše in lahkotnejše.”

Si žalostna in utrujena od vsega, a čutiš, da tako več ne gre in si želiš spremembe na bolje.

Izberi sebe, izberi odnos!

Čas zase – za razumevanje odnosa

Se sprašuješ kako? Z odločitvijo.

Rada bi ti ponudila svoje razumevanje Kaj je v tvoji moči, da si lahko slišan/a in povezan/a.

  • ozavestili bova zakaj se ne razumemo in kregamo
  • ter s čim poglabljamo bolečino in se še  bolj počutimo neslišano in neupoštevano. 
  • pravtako pa bova tudi ozvestili katera nepovezovalna vedenja ni dobro izbirati, ker škodijo odnosu
  • in katera povezovalna vedenja je zaželeno izbirati, da se lahkotneje povežeš z tebi pomebnimi ljudmi

 

In s tem znanjem in razumevanjem boš:

  • lažje razumela sebe in druge ko se žalostimo, pritožujemo, umikamo, mulimo, kritiziramo, zakričimo ali nadziramo
  • in si hkrati pridobila razumevanje –  kaj je v tvoji moči in kaj lahko narediš, da se lahko lahkotnje povežeš s partnerjem, starši, otroki ali sodelavci – tudi ko se skregaš, oddaljiš ali ohladiš.

 

Da želiš ozavesti svoja vedenja in se lahkotneje povezati s tebi pomembnimi ljudmi ter se ob tem počutiti bolj slišano in upoštevano se nam pridruži na WEBINIRAJU – KAJ JE V TVOJI MOČI, DA SI  LAHKO SLIŠANA in POVEZANA.

 

Hkrati je odločina priložnost za te ki še me ne poznate, da se bolje spoznamo. In na koncu bom eno/enega iz med vas ižrebala in ji/mu podarila (brezplačno) DELAVNNICO – POVEZAN/A SVA – KAKO?, ki se začne v torek 7.11.2023, od 18 do 20:30 ure(5x v torek) – podrobnosti še pridejo v pravem času.

Tako da z veseljem, lahko podelite še to s kom, ki mislite da bi mu to znanje koristilo.

Več o delavnici si lahko preberete na moji spletni strani.

 

Link do spletnega dogodka vam bom posredovala ko se prijavite naknadno preko maila.

Webinar bo zelo sodelovalne narave, tako se že veselim vaših pogledov in vaših vprašanj.

Za večje razumevanje – vseh predavanj

 

Zavedam se in upam, da tudi vi, da samo predavanje ne more dati tako poglobljenjega razumevanja sebe in stika s seboj, kot to kar lahko pridobite na delavnici, ko izkustveno delate na vaših konkretnih primerih. Lahko pa vam da večjo širino in nov pogled, da lažje razumete sebe in druge ko se počutite neslišano, neupoštevano ali nepovezano, da ozavestite ne/povezovalna vedenja, ter  prispevate k povezanosti odnosu.

A ker vem, da človek včasih potrebuje nekoga prvo bolje spoznati, da  se lažje odloči za nadaljni korak , sem se odločila vam približati  na tak način.  In  z ponujenim mojim razumevanjem pridobite nov pogled na kaj je v vaši moči, da se lahko počutite slišane in povezane.  

A moja duša je vodenje delavnic in individualni coachingi, ker sem na podlagi 22 let mojih izkušenj bila na ogromno delavnicah, tečajih, izobraževanjih(večino so samo predavali) spoznala, da sem se največ naučila o sebi, drugih in odnosih le na delavnicah kjer smo resnično delali samo na konkretnih primerih. In tak način delovanja do večjega stika s seboj vam ponujam tudi v mojih delavnicah.

Dovolite si presenetiti, kajti na naših delavnicah se resnično  poglabljamo vase in s novim razumevanjem in aktivno samopresojo sebe in spremembo vedenj prispevamo k kakovosti odnosov kot življenja.

Še vedno pa je pridobivanje ZNANJA prvi korak k večjemu razumevanju sebe.

Vrata do modrosti so v razumevanju sebe, drugih in okoliščin.

Z znanjem Modre izbire in njeno aktivno vpeljavo v vsak dan, se naučimo prisluhniti sebi, se sprejeti, pridobiti na samospoštovanju, izpolnjujočih odnosih, ter aktivno skrbeti zase.

Prijavi se na predavanje

Kdo bo vaša mentorica?

Petra Cirkovski je izkušena strokovnjakinja za odnose, osebno rast, razvoj ljudi, vodij, kadrov, učiteljev. Specializirana na področju celostnega razumevanja človeka, ki je osnova za osebno preobrazbo, večjo kvaliteto  in srečo v življenju. 

Na poti v celostno razumevanje človeka je doprinesla mnogim ljudem, da znajo prisluhniti sebi, se sprejeti, pridobiti na notranji moči, izpolnjujočih odnosih in aktivno skrbeti zase – notranje zadovoljstvo.

Pravtako jim je doprinesla, da se osvobodijo zunanjega nadzora(strahu, negotovosti, žalosti, skrbi,  nesprejemanja, krivdiranja, kritiziranja,  pritoževanja, ustrahovanja, podkupovanja,. – pri sebi in drugih) – s katerim so pridobili na duševnem zdravju, ter ustvarili ljubeče in spoštljive odnose. 

Znanje psihologije teorije izbire – realitetna terapija, NLP coaching in Kognitivna-vedenjska terapija, Čustvena inteligenca in Mehke veščine temeljijo na podobnih temeljih in druga drugo dopolnjujejo. Vseh pet vej in njena osebna spoznanja je 21 letih raziskovanja in učenja združila  v celoto – Modra izbira.  

To znanje – Modra izbira, s katerim postanemo boljši partner, mati/oče, učitelj/učenec, vodja/sodelavec in prijatelj,  ter se naučimo vodit svoj um, zdaj predaja naprej preko coachingov, delavnic in predavanj, ker verjame v njen doprinos tako pri odnosih kot osebnostni rasti in sreči v življenju.

 

Odločil/a sem se!”