Webinar(brezplačni): ČUSTVENA INTELIGENCA

– za povezanost v odnosu

Z celostnim razumevanjem človeka in razumevanja razlogov, ki škodijo odnosu, ter aktivnem delovanju v prid odnosa, se odnos lahko izboljša.

Predlogi in celostno razumevanje, kako lahko s čustveno inteligenco in drugimi veščinami zmanjšate konflikte in prispevate k kakovosti in sočutni povezanosti v odnosu.

Kaj boste ozavestili in pridobili na webinarju:

1. Zakaj se težko čustveno izrazimo ali se pretirano čustveno izražamo? 

2. SKRITI RAZLOGI, kdaj čustveno izražanje oz. delovanje lahko škodi odnosu in se še partner(drugi) bolj umika?

3. Zakaj samo ČI – čustvena inteligenca in U.K. – učinkovita komunikacija nista dovoj za povezan odnos?

4. Kaj je ključna VEŠČINA zraven ČI – čustvene inteligence in U.K. – učinkovite komunikacije  za kakovost in dolgoročne ljubeče in spotljive odnose?

5. Kako se ni zaželeno čustveno izražati? In kako se izraziti, da se povežemo z partnerjem, otroci, starši ali sodelavci? 

+ SAMOPRESOJA SEBE – ozavestili boste svoja nepovezovalna vedenja, izražanja in se odločili izbrati povezovalna vedenja, ter že ta trenutek iti v aktivno delovanje

+ KONKRETNI PRIMERI – kako se ni NI/JE zaželeno izražati, ki jih lahko že takoj uporabite v neugodnih okoliščinah ali bolečih, konfliktnih trenutkih

Biti avtentična in ranljiva

Na delavnici ČI sem se naučila in ozavestila biti avtentična in ranljiva, ter se izraziti tudi v težkih situacijah, ko bi se najraje skrila v kot, da ne bi bila več ponovno ranjena. In vedno bolj mi uspeva se zavestno ematično izražati in partner me je resnično slišal in sva se lahkotenje povezala.

Hvala ti.  Irena B.

Zmanjšati konflikte in se sočutno povezati

S partnerjem sva se pogosto prepirala zaradi malenkosti in se vedno znova ranila z besedami. Ko sem si pridobila razumevanje zakaj to počeneva in kako lahko povezovalno delujem, so se prepiri med nama zmanjšali in večrtat se že tudi nasmejeva po njih, ker jih razumeva. Petra res zna ematično prisluniti vsakomur in težavam, tako da jo vsekakor priporočam. Andreja L.

Ozavesti ne/povezovalna vedenja

Bila sem na že kar nekaj delavnicah, a pri tej mi je bilo najbolj všeč to, da je bila tako izkustvena, zelo malo razlag in da smo delali na naših konkretnih življenjskih sitacijah. Tukaj sem resnično lahko ozavestila svoja neučinkovita vedenja ob katerih se je moj partner umikal, za katera sploh nisem vedela da jih kdaj izbiram. Delavnico Čustvene inteligence bi res vsakemu predlagala. Maja

Celostno razumevanje sebe

Hvaležna sem za jasnost celostnega razumevanje sebe in drugih in ne samo čustev, tukaj sem res poglobila svoja čutenja, vedenja, komunikacijo in stare vzorce, ki so škodili mojemu odnosu in se naučila delati samopresojo sebe, da lahkotneje izibram povezovalna vedenja, ki so mi doprinesli pri večji povezanosti z otrokom, ko me tudi kdaj ne upošteva. Sanja Krstič

Petra Cirkovski,

MODRA IZBIRA – za odnosno preobrazbo

Coachinaja – za kakovost odnosov

Na podlagi 22 let raziskovanj, izkušenj, preučevanj različnih vej psihlologije človeka in resničene želje po doprinosu posameznikom pri lahkotnejšemu celostnemu razumevanju človeka in večji kakovosti odnosov in s tem povezano duševnimu zdravju, sem svoja spoznanja  poimenovala Modra izbira.

Z znanjem in razumevanjem Modre izbire se naučite prisluhniti sebi, se sprejeti in pridobiti na notranji moči in samospoštovanju, duševnem zdravju, izpolnjujočih odnosih, teraktivno skrbeti zase. 

V celostnem razumevanju sebe, drugih, okoliščin in razumevanju bolečine, 

 ter aktvinem delovanju v prid odnosa,  

je pot ki vodi k zmanjšanju konfliktov in sočutni povezanosti v odnosih.